رَبَّنَا ظَلَمْنَا أَنفُسَنَا وَإِن لَّمْ تَغْفِرْ لَنَا وَتَرْحَمْنَا لَنَكُونَنَّ مِنَ الْخَاسِرِينَ

"Wahai Tuhan kami, kami telah menganiaya diri kami sendiri, dan kalau Engkau tidak mengampunkan kami dan memberi rahmat kepada kami, nescaya menjadilah kami dari orang-orang yang rugi- al A'raf ayat 23.

Friday, December 26, 2008

sblm xm midterm..

saya kesejukkan..
saya kelaparan..
saya kebosanan..
hehe..

ape nk wat nie?? mls ada.. lapar ade.. asik mkn jek.. gemuk la musim2 sejuk ni..
tangan ni dah keras sgt da.. nk taip msg anta kt mak rs xgerak sgt da.. huhu..
kaki jgn ckp..
study dlm selimut.. alamtnya tido le.. :) bahagianya tido..
cpt la habes xm.. nk tido byk2.. erk..^_^

Ya Allah permudahkanlah urusanku..
urusan saudara2 ku..
semoga kami berjaya menjawab soalan xm dgn baik
kurniakanlah kami petunjuk
kurniakanlah kami ilham..
rabbuna yusahhil.
Allah yunajjah..
insyaallah..
amiiin.. amiiin.. amiiin..

knape la sy terpikir.. sy terlalu mementingkan diri??
saya mmg xberperikemanusiaan..
maybe tu lah label yg terbaik utk sy..
dush!
skrg br nk trase..
dah terjatuh br nk terngadah.. mm..
adakah masih blh berundur??
masihkan ada sinar2 harapan??
mmmm

10 comments:

  1. jgn debar sgt..
    Allah sntiasa tolg hmbaNya yg x prnh jemu berusha..
    chaiyok k.tikah..

    ReplyDelete
  2. hamba ALLAH..sama spti muDecember 27, 2008 at 3:25 AM

    gudluck exam esok...
    jwblah dengan tenang kerana setiap keputusan yang dibuat ketika kelam kabut belum tntu keputsan y pasti dlam setiap ujian dan kehidupan...

    insyaALLAH, mntalah bantuan NYA kerana DIA tidak pernah jemu untuk memberi kepada yang meminta..hanya org yang sombong diri dan angkuh...

    insyaALLAH, mntalah bantuan dari YANG MAHA PENGASIH....DIA mengasihi hamba2NYA yang meminta dariNYA....Masih belum terlambat dan masih berkesempatan selagi kita masih diberikan kehidupan di bumi RABB yang indah ini...

    ReplyDelete
  3. tekiu..
    rabbuna yusahhil jgk sok..
    n slmt hari lahir.. ^_-
    semoga bertambahnya umurmu..
    bertambah lg kematanganmu..
    biiznillah..

    ReplyDelete
  4. hamba ALLAH..sama sprt muDecember 27, 2008 at 5:30 PM

    huhuhu..xmatang lg ker???

    huhuhu....harap2nya camtu lar....

    tq...

    ReplyDelete
  5. erk.. xla..
    ntah.. no komen..
    kadang2 kita selalu je kan terlalai..
    masa tu xnmpk matang..
    ak sendiri la.. hehe..
    org len..
    wallahualam..

    ReplyDelete
  6. hamba ALLAH...sama seperti muDecember 28, 2008 at 8:55 AM

    may b btul la tue....
    mana matang lg....hik3.....

    ni sblm exm...y slpas exam xde ker??

    moga apa yang dijawab semasa exam tu adalah jwpn y btul...

    ReplyDelete
  7. hamba ALLAH..sama seperti muDecember 28, 2008 at 2:50 PM

    post y selepas exam lar....

    kan tajuk yang ni sblm exam midterm...


    huhu..sori kalau kacau...

    datanglah ke blog yang tidak seberapa tu yer...have something...

    ReplyDelete

^___^